Metaal- en inoxconstructies

Bij VLM kan men terecht voor diverse constructie-, draai- en freeswerken. Wij staan garant voor kwalitatieve producten tegen een marktconforme prijs. Daarnaast bevat ons aanbod ook allerhande laswerken, plaatbewerking (plooien, knippen, snijden, laseren) en piping.

Door het aanbieden van een all-round service vormt VLM de perfecte partner voor al uw metaal- en inoxwerken. Wij bezorgen u vrijblijvend een offerte met onze beste prijs. Daarnaast werken wij ook als ondersteuning voor onze montage- en onderhoudstechniekers ter plaatse. Indien er onderdelen dienen gemaakt of gereviseerd te worden, kunnen wij dit snel realiseren. Zo kunnen we de stilstandskosten en hinder minimaliseren.

VLM biedt een brede waaier aan specifieke materialen zoals RVS, VAUTID, Creusabro, slijtvaste materialen, etc. Dit volledig aangepast aan de wensen en noden van de klant. Daarnaast voorzien onze medewerkers u ook van de nodige aanbevelingen indien u nog vragen zou hebben omtrent het maken van onderdelen of constructies.

Hoe kunnen we jou helpen?