Update betreffende de maatregelen t.g.v. Covid-19

In deze situatie wensen we met een open en duidelijke communicatie iedereen op de hoogte te brengen van ons huidig beleid. Met dit bericht willen we dan ook de nodige informatie te verstrekken m.b.t. de genomen maatregelen binnen VLM. Als er vragen zouden zijn dan kan u ons bereiken via de gebruikelijke kanalen.

Werking

De activiteiten van VLM worden tot nader order verder gezet, hetzij onder verstrengde maatregelen. Wij zijn van mening dat het onze plicht is om in deze situatie mee te helpen de essentiële bedrijven draaiende te houden. Alle werken en werkomstandigheden worden zeer nauwlettend opgevolgd door onze preventieadviseur. D.w.z. dat elke situatie individueel wordt behandeld om sterk onderbouwde keuzes te kunnen maken waarbij de veiligheid van de mensen altijd de hoogste prioriteit is!

Bereikbaarheid

Telewerken is ingevoerd waar mogelijk. Iedereen blijft bereikbaar zowel telefonisch als per mail. Het bureau te Lebbeke zal terugvallen op een minimale bezetting. De openingsuren zijn van 8u t.e.m. 16u30. Enkel in het kader van het behouden van de continuïteit zullen externen toegelaten worden tot de site. Zij worden eveneens verplicht om de nieuwe regelgeving op te volgen. Leveringen op werven zullen in de mate van het mogelijke ook plaatsvinden. Onze chauffeurs hebben hiervoor duidelijke instructies meegekregen welke gelden als minimale vereiste. Zij zullen daarnaast ook de regels van het leveringsadres strikt moeten naleven.

Evolutie

Er wordt voortdurend overleg gepleegd tussen de verschillende diensten binnen het bedrijf. Dit met ondersteuning van onze preventieadviseur. Zodoende worden de opgelegde maatregelen overal correct geïmplementeerd. Tevens zorgt dit ervoor dat er bij elke nieuwe fase een onmiddellijke wijziging van de bedrijfswerking kan doorgevoerd worden. Het spreekt voor zich dat deze veranderingen ook onmiddellijk gecommuniceerd zullen worden.

Tot slot nog een boodschap voor onze fantastische medewerkers. Zij tonen ook in deze tijden een ongelofelijke bereidwilligheid om zich te blijven inzetten. Onze dankbaarheid is immens groot voor zowel hen als hun gezin. Nooit eerder stond de VLM-familie zo sterk als nu!

Draag zorg voor uzelf en uw gezin!

Het VLM-Team

 

 

 

Over VLM

VLM is al jaren actief als betrouwbare partner inzake onderhoud, metaal – & inoxconstructies, riggerwerken, montagewerken, … Wij nemen zowel de voorbereiding, productie als uitvoering voor onze rekening en dit voornamelijk in de chemie, afvalverwerkings- & voedingsindustrie.

VLM

Brusselsesteenweg 323b
9280 Lebbeke

+32 52 52 77 40
info@vlmontage.be

Contacteer ons